Юні мешканці Івано-Франківська привезли нагороди з популярного міжнародного фестивалю «Ключборкські трелі»

Днями в м.Ключборк (Польща) відбувався XIII міжнародний фестиваль «Ключборкські трелі». Серед переможців музичного свята – мешканці Івано-Франківська.


«Я навіть не здогадувалася, що цей конкурс є дуже популярним серед молодих вокалістів не тільки Польщі, а й далеко за її межами. Україну та місто Івано-Франківськ представили достойно: Ярина Батюк – 2-а премія (2-а вікова категорія), Денис Родін – 2-а премія (3-я вікова категорія), Марія Сенкевич – диплом учасника (3-я вікова категорія). А в 4-й віковій категорії 1-у премію здобула наша землячка Соломія Жекало.

Варто зазначити, що рівень конкурсантів був надзвичайно високий, а журі – професійне, строге, але справедливе. Адже в кожній віковій категорії (а їх було чотири, по 15-20 учасників в кожній) обрали лише 3-х призерів. Пишаюся, що наше прекрасне місто вже вкотре тріумфально проявило себе на міжнародних вокальних змаганнях. І пишаюся тим, що серед переможців такого потужного міжнародного фестивалю – діти, які зовсім недавно перемогли у соціальному проекті «Школа має талант-3», який відбувався в Івано-Франківську», – розповіла керівник Продюсерського центру «Star Team» Ірина Батюк.