В УКД відбулася презентація проєкту «Тату, мамо, йдемо на пари?»

В Університеті Короля Данила відбулася презентація пілотного проєкту «Тату, мамо, йдемо на пари?». У рамках цієї ініціативи батьки, чиї діти слухають курс «Кримінальне право України», отримали змогу відвідати лекцію кандидата юридичних наук, доцента Олександра Острогляда «Суб’єкт злочину».

 

батьки на лекціях


Батьки побачили, як проходять пари у їхніх дітей, переконалися в професіоналізмі викладачів, а також змогли знову відчути себе студентами.


«Я побачила анонс заходу в соціальній мережі Facebook і одразу вирішила побувати на лекції, попри роботу та довгу дорогу. Моя донька навчається в УКД вже два роки, але я тут сьогодні вперше. Вражена умовами навчання та ставленням викладачів до студентів», – розповідає мама студентки другого курсу юридичного факультету Університету Короля Данила Лариса Райнова.


Організатор заходу «Тату, мамо, йдемо на пари?» Олександр Острогляд каже, що метою проєкту є демонстрація абсолютної відкритості університету, надання батькам  можливості переконатися у правильності їхнього вибору, чи навпаки скорегувати його. Студенти часто роблять самостійний вибір спеціальності, тому й важливо запрошувати батьків ознайомитися з навчальним процесом дітей.


Окрім батьків студентів, на лекцію проєкт «Тату, мамо, йдемо на пари?» завітали і зацікавлені абітурієнти з батьками.


«Моєму синові 13 років, але ми вже обираємо для нього коледж. Точніше, ми вже обрали, а тепер шукаємо найбільш цікаву для нього спеціальність. Відкриті лекції – прекрасний спосіб для майбутнього студента зрозуміти, що на нього чекає в майбутньому та не помилитися із спеціальністю. Тому ми охоче відвідаємо схожі лекції на інших факультетах. Серед суттєвих критеріїв вибору навчального закладу для нас важливі: комфортні приміщення, сучасне оснащення, те, що викладачів приємно слухати, а дітям дозволяють висловлюватися», – пояснює причину свого візиту на захід мама одного з абітурієнтів.