Триває додатковий набір ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування ім. Андрія Мелешевича НаУКМА інформують про оголошення додаткового набору ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення». Програма погоджена Національним агентством з питань державної служби (НАДС) та впроваджується в рамках проекту «Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС», що реалізується за підтримки Програми реінтеграції ветеранів ІREX.

 

навчання ветеранам

 

Перший набір уже розпочав навчання. Подача аплікацій в межах додаткового конкурсного відбору триватиме до 30 квітня 2023 року. Початок навчання другого набору слухачів на базі Києво-Могилянської школи врядування ім. А. Мелешевича заплановане на 16 травня 2023 р.

 

Навчання за програмою сприятиме отриманню нових знань, розвитку професійних компетентностей і навичок ветеранів - учасників АТО/ООС/російсько-української війни. Підвищення кваліфікації позитивно вплине на конкурентоспроможність під час проходження конкурсного відбору і професійну діяльність ветеранів на посадах державної служби та органів місцевого самоврядування.

 

Контактна особа: Марія Орищина, комунікаційна менеджерка проєкту (тел. 063 798 92 33; Е-mаіl: SGov@akr.net).