ЩО ГОТУЮТЬ ЗІРКИ? ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА 2022 РІК ВОДЯНОГО ТИГРА

Читайте гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, чи варто у наступному році планувати серйозні покупки, заводити нових друзів чи переїжджати.

 

гороскоп

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

Войовничому та пристрасному Овну в 2022 році зірки рекомендують трохи зменшити свій запал. Ваша завзята вдача вже не раз допомагала вам досягати задуманого і виконувати навіть найсміливіші мрії. Новий рік за східним гороскопом – рік Водяного Тигра, а ця тварина не терпить, коли хтось переймає надто багато уваги. Спробуйте розвивати свої приховані таланти, не наступайте, а оминайте. Знайдіть нові шляхи для задоволення своїх потреб і ваша внутрішня сила тільки зміцниться.

 

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тільці недарма вважаються одними з найрозважливіших та врівноважених серед усього зодіакального кола. Зазвичай саме представники цього знака точно знають, як правильно діяти і не губляться серед варіантів. Що ж, 2022 готує для вас випробування "вибором". У новому році вам доведеться багато міркувати про те, як вчинити та що варто слухати: голову чи серце. Як би не склалася ваша доля, знайте, що не буває правильних чи неправильних рішень, є лише досвід.

 

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Близнюки – це знак, який завжди почувається у своїй тарілці. Це люди, які швидше за інших зчитують обстановку і зливаються з нею. У 2022 році Близнюкам доведеться пережити життєві перетурбації, доведеться деякий час побути в підвішеному стані без чіткого плану дій. Але це лише можливість для представників цього знаку ще раз підкорити всіх своїм умінням імпровізувати і виходити з будь-якої ситуації переможцем.

 

Рак (22 червня – 22 липня)

Чуттєві та чуйні Раки переживають більшість своїх емоцій глибоко всередині себе. Вони тільки на перший погляд можуть здаватися спокійними, – усередині ж вирує ураган. У 2022 році Раки навчаться висловлювати свої емоції і завдяки цьому припинять переживати через дрібниці. Завдяки тому, що ви почнете виговорюватися, внутрішня напруга ослабне, а як наслідок покращиться психологічний стан і підвищиться якість життя.

 

Лев (23 липня – 22 серпня)

Левам не віднімати впевненості в собі та невловимої незупинності. Це люди, яких одразу добре видно у натовпі, бо їхня індивідуальність допомагає їм сяяти. 2022 рік нарешті нагородить вас за всю вашу самовідданність і старання. Будьте готові до цілого вагону подарунків від Всесвіту, адже Водяний Тигр потурбувався про свого родича та приготував вам все – і фінансове благополуччя, і самореалізацію, і коло однодумців. Єдине, про що попереджають зірки – не забувайте іноді повертатися до справ насущних і хоч трохи приділяти час рутині, щоб наступний рік також був успішним.

 

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Дів по праву вважають одним з найрозумніших і найрозважливіших знаків зодіаку. Це люди, у яких все на своїх місцях, і навіть якщо щось на перший погляд виглядає, як бардак, насправді є чітко вивіреною системою. У 2022 році раціоналізм Дів може неабияк похитнутися. Це означає, що ваша доля готує вам події, в яких вам доведеться спиратися на почуття і більше довіряти серцю, а не аргументам розуму.

 

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Про Терези можна сказати одне – нехай вони часто сумніваються, але ніколи не приходять до невірного рішення. Саме цьому знаку властиво багато вагатися у процесі вибору. 2022 допоможе Терезам виробити колись не властиве їм вміння приймати рішення швидко і без огляду на наслідки. Ви навчитеся не намагатися прогнозувати майбутнє і просто віддаватися моменту.

 

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Про загадковість Скорпіонів повно складати легенди. Саме представники цього знака мають найбільш таємничу натуру і приховують у собі безліч несподіваних талантів. 2022 рік – ідеальний момент, щоб здивувати себе та оточуючих та показати, на що ви здатні. Якщо ви давно хочете почати самовиражатись у новій області – рік Водяного Тигра найкращий час для реалізації цього бажання. Пробуйте нове і не забувайте, що краще зробити та пошкодувати, ніж не зробити та шкодувати ще більше.

 

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільця легко впізнати за новорічним столом, адже саме ця людина безупинно іскрить жартами і не соромиться перебувати в центрі уваги. Представники цього знака багато дбають про комфорт оточуючих та часто забувають про себе. В 2022 році зірки радять Стрільцям більше прислухатися до своїх потреб. Сфокусуйтеся на власних інтересах та бажаннях, визначте, що вам потрібно і не бійтеся часом діяти не так, як від вас чекають оточуючі.

 

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги – безумовно одні з тих, кому немає діла до чужої думки. Вони завжди йдуть напролом, досягають своїх цілей і добре знають собі ціну. 2022 рік Водяного Тигра дасть Козерогам можливість побувати на місці оточуючих людей та розвинути емпатію. У Новому році представники цього знака зможуть поглянути на себе збоку, зробити правильні висновки та втілити у життя отриманий досвід. Готуйтеся знайти у собі ті риси, які раніше ви вважали невластивими.

 

Водолій (20 січня – 19 лютого)

Доброзичливі та активні Водолії ніколи не втрачають можливості. Це ті люди, яким багато щастить по життю, а вони тільки й встигають, що підставляти долоні та ловлять подарунки. У 2022 році зірки рекомендують Водоліям зайнятися самоосвітою та вкладати час, гроші і сили у вивчення чогось нового. Завдяки цьому ви розширите діапазон вашої успішності та зможете залучити в життя нові можливості для реалізації.

 

Риби (20 лютого – 21 березня)

Риби – люди з глибоким виром усередині. Представникам цього знаку зодіаку підвладне те, що невідомо іншим, саме вони начебто зламали Всесвіт і змусили його працювати на себе. У Новому році зірки радять Рибам звернути увагу на земні речі, такі як здоров’я, фінансовий стан та навіть власну квартиру. Якщо ви вже давно хочете кардинально змінити життя – зараз саме час. Так ви виринете з приємного світу своїх мрій та отримаєте простір для самореалізації.