Рекрутинг від служби зайнятості

Кваліфіковані працівники завжди були та залишаються основою ефективного кадрового менеджменту.
Для того, щоб наблизити послуги до роботодавців, спростити комунікації в процесі укомплектування вакансій та підбору персоналу в структурі Івано-Франківського обласного центру зайнятості створено відділ організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості, а в філіях обласного центру зайнятості, Івано-Франківському міському центрі зайнятості працюють фахівці-рекрутери, пріоритетним напрямком діяльності яких є налагодження тісної співпраці з роботодавцями області.

рекрутинг


Рекрутери служби зайнятості сприяють прискоренню пошуку успішних кандидатів на вакантні посади і вільні робочі місця, проводять співбесіди із кандидатами на робочі місця, в тому числі з використанням сучасних інтернет-технологій, надають допомогу кандидатам на посади у складанні резюме, формують банк даних вакансій і вільних робочих місць. Фахівці здійснюють підбір персоналу не масово, а індивідуально з урахуванням потреб, побажань та всіх вимог роботодавців, які звертаються з проханням добору людей.

Робота рекрутера полягає не лише у підборі фахівців для підприємств, а й у пошуку роботодавців для шукачів роботи. Кожен, хто шукає роботу, може скористатися послугами фахівців-рекрутерів, для цього потрібно заповнити Анкету шукача роботи за посиланням: тут

                                                                                                              Відділ інформаційної роботи Івано-Франківського ОЦЗ