Франківці сьогодні прощаються із загиблою в авіакатастрофі Марією Микитюк

Сьогодні, 20 січня в Івано-Франківську прощаються з загиблою в авіакатастрофі літака Boeing-737 бортпровідницею Марією Микитюк.
Марія Микитюк - родом з Івано-Франківська. Закінчила Національний авіаційний університет у 2018, дуже любила свою роботу. Марія - єдина дитина у сім’ї. Виховувала її мама. 


м-микитюк


Марія була бортпровідницею літака Boeing-737 авіакомпанії МАУ, який прямував 8 січня рейсом PS 752 Тегеран – Київ, та був збитий незабаром після зльоту.


В неділю, 19 січня тіла всіх загиблих членів екіпажу та пасажирів привезли до Києва де відбулася офіційна церемонія прощання, а сьогодні з дівчиною прощаються в рідному Івано-Франківську.


Директор Української гімназії №1, де навчалася дівчина, Ігор Дейчаківський розповідає, що коли в інтернеті побачив фото Марії зразу згадав її, та щоб переконатись, - обдзвонив усіх знайомих.


"Це велика втрата для нас усіх, у тому числі для нашої школи. Вона була для нас, як всі учні, але у той же час вона була дорогою та неповторною для нас. Марія була цілеспрямована, дуже позитивна по життю, мала багато друзів. Її пам'ятають всі", - пригадує директор.


Попрощатися з Марією прийшли сотні франківців. Похорон дівчини відбудеться у с. Старі Кривотули.