Фонд отця Івана Луцького оголошує конкурси для обдарованої молоді

Вже традиційними стали конкурси для обдарованої молоді, які організовує Фонд отця Івана Луцького, аби подарувати старшокласникам можливість безкоштовного навчання в університеті і розвіяти стереотип, з яким часто стикаються абітурієнти, про дорогу приватну освіту.

 

фонд отця Луцького

 

Мета конкурсів фонду: виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, створення умов для її творчого зростання, розвиток і реалізація здібностей талановитих учнів, а також надання їм допомоги у виборі професії.

 

Графік проведення конкурсів:

- Англійська мова – 23 лютого.

- Право – 26 лютого.

- Історія України – 17 березня.

- Математика – 19 березня.

- Географія – 25 березня.

- Творчий конкурс «Тематична листівка» (графічна робота) – 30 березня.

- Творчий конкурс «Конкурс оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістської діяльності» – 2 квітня.

- Українська мова – 13 квітня.

 

До участі в конкурсах запрошуються учні випускних класів закладів загальної середньої освіти (9,10,11 класів), або особи, які мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту у 2019/2020 навчальному році.

Реєструйтесь на конкурси за посиланням https://forms.gle/s235NLYXzswTgrPn8 та отримуйте можливість безкоштовного навчання в УКД!

 

Призовий фонд конкурсів:

- кожен учасник стане власником цінних подарунків від організатора та партнерів;

- 3 місце – частковий грант на навчання (оплата 30% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів;

- 2 місце – частковий грант на навчання (оплата 50% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1000 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів;

- 1 місце – грант на навчання (оплата 100% вартості навчання в УКД) та грошовий приз – 1500 грн та цінні подарунки від організатора та партнерів.