Діти учасників АТО відпочили на Херсонщині та Прикарпатті

Відповідно до домовленостей про співпрацю між Івано-Франківською та Херсонською облдержадміністраціями щодо обміну делегаціями учнів для відпочинку у Карпатах та на Азовському і Чорному морях 40 дітей, батьки яких є учасниками АТО та ООС, з Прикарпаття відпочивали у дитячому оздоровчому таборі імені Ю.О.Гагаріна м. Скадовська Херсонської області з 6 до 17 серпня.

 

ато діти


Для них були організовані різноманітні гуртки, конкурси, вікторини, концерти, а також відпочинок та розваги в аквапарку «Акваторія» міста Скадовська.

 

В той же час 40 дітей учасників АТО та дітей пільгових категорій із Херсонської області з 6 до 17 серпня відпочивали на дитячій туристичній базі «Говерла» селища Ворохта Яремчанської міської ради.

 

Для дітей організовано екскурсії «Ворохта – зелена перлина Карпат: історія та сучасність», до Яремчанського музею етнографії та екології Карпатського краю, у «Візит-центр» Карпатського національного природного парку, до водоспаду Пробій, сувенірного ринку, до ТК «Буковель», екскурсію-подорож на П’ятихатки, відвідування навчально-тренувальної бази «Авангард», комплексу трамплінів, катання на канатно-крісельній дорозі, а також майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок, сходження на гору Магуру, спортивні змагання з ігрових видів спорту – волейболу, настільного тенісу.

 

Організував відпочинок дітей департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.