Де шукати літо взимку?

Якщо ваша уява про те, куди поїхати (полетіти) взимку на море, закінчується тільки Єгиптом, то ми підготували кілька варіантів, які варто розглянути. А краще це зробити вже зараз, тому що потрібно все заздалегідь спланувати.

гоа 


Південний Гоа, Індія.

Аравійське море, температура +30, велика кількість кав’ярень, барів та ресторанів. Якщо більше цікавить сам етнічний дух Індії, то варто розглянути такі варіанти, як Махарашту або Кералу. Зазвичай кінець осені, зима та початок весни - період туристів на Гоа, тож, можливо, ви навіть знайдете тих, хто спілкується українською.

таїланд

Пхукет
(для тих, хто прагне спокійного відпочинку) або Паттайї (для активних та гучних туристів), Таїланд.
Відома у всьому світі тайська кухня, старовинні храми, екзотика, яскраво-блакитне море - плюсів, як бачимо, безліч. Взимку у Таїланді температура +20-30 градусів.

Дубаї


Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати.
Дубаї - це поєднання сучасних модерних хмарочосів та старовинних культурних пам’яток та храмів. З розваг тут популярні гонки на джипах, серфінг, екскурсії історичними спорудами. Також у Дубаї велика кількість клубів, барів, ресторанів, а шопінг - то взагалі рай.

шрі ланка


Шрі-Ланка.
Екзотичні рослини, плантації чаю, королівські палаци та святині Будди, стародавні міста, парки - тут ви точно не нудьгуватимете. Можна спробувати серфінг, дайвінг. Також медицина Шрі-Ланки славиться ароматерапіями та масажами - розслабляйтесь.

ямайка


Ямайка.
Гори, море, пляж, спека. Ямайка розташована неподалік островів Куби та Гаїті, тож паралельно можна собі ще туди організувати екскурсію.

А допоготи вам відпочити зможуть туристичні фірми Івано-Франківська, які ви можете знайти на нашому сайті.

Ще варіанти, де взимку спекотно: Філіпіни, Танзанія, Намібія, ПАР, Бразилія, Мексика.