Чому в гаманці не можна зберігати чеки та ще 12 грошових прикмет, які рятують від бідності

Існує багато різних прикмет, пов'язаних із грошима. Часом здається, що вони були придумані заможними людьми, бо тільки їм відомо, як заробити цілий статок. Якщо ви хочете, щоб у вас не було фінансових проблем, то треба вибрати зручний гаманець із натуральної м'якої шкіри. Також слід дотримуватися деяких забобонів, які допоможуть уникнути бідності.

 

гаманець і прикмети

 

 

Чому в гаманці не можна зберігати чеки

 

Багато людей звикли зберігати в гаманці чеки, але мало хто думає про наслідки, з якими можна зіткнутися. Так, якщо ви не хочете стати бідною людиною, краще не зберігайте чеки, причому не лише у гаманці, а й у помешканні.

 

Крім зберігання чеків, є інші грошові прикмети, які убережуть вас від фінансових проблем у майбутньому.

 

Квитки, візитки, фантики

 

У гаманці, де зберігаються купюри, не місце використаним квиткам, фантикам, візиткам та іншим предметам, без яких можна обійтися. Все це вважається сміттям, а його краще позбуватися.

 

Не позбавляйтесь монет

 

Звичайно ж, іноді велика кількість дрібниці в гаманці може дратувати. Більше того, аксесуар втрачає свою форму і стає немов "пузатим”. Однак хоч трохи дрібниці, але в гаманці обов'язково має бути.

 

Не носіть фото членів сім'ї

 

Багато хто в портмоне носить фото з членами своєї родини. Однак робити цього не можна, тому що гроші люблять увагу лише до себе. В іншому разі заощадженням це не сподобається — і тоді у вас з'являться фінансові труднощі.

 

Не згортайте банкноти

 

Купюри завжди мають бути в розправленому вигляді, особливо в гаманці. В іншому разі не дивуйтеся, чому вам завжди не вистачає грошей.

 

Правильне сортування купюр

 

Важливо, щоб у гаманці гроші завжди перебували у правильному порядку — від дрібних банкнот до великих. Також не варто в одному відділенні зберігати купюру в 10 та 5 гривень.

 

Національна ознака

 

В одному відділі гаманця не варто зберігати долари, гривні та євро. Кожна валюта має мати своє відділення.

 

Банкноти лицьовою стороною назовні

 

Якщо не дотримуватись цього простого правила, то, згідно з прикметами, ви зіткнетеся з фінансовими неприємностями. Відкриваючи гаманець, гроші мають «бачити» ваше обличчя.

 

Гаманець не повинен бути порожнім

 

Якщо тримати аксесуар порожнім, навряд чи у вас з'являться гроші. Там має бути хоча б одна монета та одна купюра.

 

Талісман

 

Виявляється, невеликий шматочок висушеного хліба в гаманці може принести успіх. У деяких країнах прийнято носити із собою боби.

 

Розмір гаманця

 

Купюри люблять багато вільного місця, тому краще вибирати великий гаманець. Також зверніть увагу, що чим більше відділень у ньому, тим краще.

 

Колір гаманця

 

Найкраще вибирати аксесуар червоного, золотистого, жовтого, сірого та чорного кольорів. Тоді гроші точно водитимуться.

 

Знайдені гроші

 

Не можна купюри, які ви знайшли, зберігати в одному відділенні зі звичайними банкнотами. Взагалі їх найкраще відразу витратити.

 

 

За матеріалами Ukr.Media