Бажаєте скласти бізнес-план та отримати мікрогрант? Зверніться до служби зайнятості

Станом на 6 вересня 2022 року Державним центром зайнятості прийнято позитивне рішення по 35 заявниках, які будуть здійснювати свою діяльність на Прикарпатті та створять 66 нових робочих місць.

Якщо ви також маєте ідею щодо розширення або започаткування власної справи, але не можете самостійно скласти якісний бізнес-план, зверніться до Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, який пропонує вам пройти навчання з написання бізнес-плану, що відповідатиме усім вимогам програми «єРобота: своя справа».

 

гранти цз

 

Всього за 8 годин кваліфіковані фахівці центру професійно-технічної освіти допоможуть вам розібратися в тонкощах бізнес-планування, нададуть усю необхідну інформацію щодо недопущення помилок при реалізації вашої бізнес-ідеї та навчать складати якісний бізнес-план.

 

За більш детальною інформацією щодо можливості проходження навчання зі складання бізнес-плану звертайтесь за номером телефону 0508238969 та 0677269388.

 

Також нагадуємо, що Івано-Франківський обласний центр зайнятості двічі на тиждень, у вівторок та п’ятницю о 10:00 год., проводить онлайн-консультування в рамках реалізації державної програми «єРобота» щодо отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.22 №738 «Деякі питання надання грантів бізнесу».

 

Для охочих взяти участь у онлайн-консультуванні потрібно попередньо заповнити анкету учасника.

 

Вкотре нагадуємо, що консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості ви також можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості, а також за номером телефону гарячої лінії обласної служби зайнятості – 066-655-40-33.

 

Звертайтесь за консультацією до кваліфікованих фахівців служби зайнятості, щоб скористатись можливістю на отримання мікрогранту для започаткування або розширення власної справи.

 

Ми завжди раді вам допомогти!

 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Івано-Франківського ОЦЗ