14-річна мешканка Івано-Франківська взяла участь в проекті «Голос. Діти», аби довести, що спів – її життя

14-річна мешканка Івано-Франківська, учениця ЗОШ №18 Каріна Столаба стала учасницею масштабного вокального проекту «Голос. Діти». Дівчинка намагається довести усім, і в першу чергу батькам, що спів – це її життя, це те, без чого вона себе не уявляє.


До свого найулюбленішого заняття – вокалу, Каріна пробувала сили в різних видах мистецтва, займалася бальними танцями, балетом, акторським мистецтвом. А уже близько двох років дівчинка займається вокалом у Продюсерському центрі «Star Team». І саме завдяки викладачам «Star Team» вона почала здобувати перемогу в різних вокальних конкурсах.

«Моє кредо: «Якщо я співаю – я живу!» Батьки наполягають, що потрібно здобути фахову освіту юриста або бухгалтера, але я хочу пов’язати своє життя із музикою. «Голос. Діти» – це мій шанс спробувати свої сили та отримати оцінку професійного журі. І на цей конкурс я пішла, аби довести усім, в першу чергу батькам, що спів – це моя мрія, моє життя», – каже Каріна.

Виступ юної мешканки Івано-Франківська транслюватимуть під час ефіру програми, 9 червня. А поки що дівчинка сподівається на підтримку франківців. Адже здійснити свою мрію досить непросто.