Дамо відсіч корупції разом!

Стали свідком неправомірних дій співробітників оперативно-рятувальної служби? Телефонуйте до сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління  ДСНС України в Івано-Франківській області.

 

стоп корупції

 

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції утворений в У ДСНС України в Івано-Франківській області відповідно до наказу Національного агентства з питань запобігання корупції від 17.03.2020 № 102/20, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21.04.2020 за № 361/34644 з метою запобігання проявам корупції в управлінні та його структурних підрозділах на місцях.

 

Сектор є структурним підрозділом Головного управління в Івано-Франківській області. Його керівник підзвітний начальнику Головного управління та підзвітний і підконтрольний Управлінню власної безпеки та протидії корупції апарату ДСНС України.

 

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області очолює Сем’янчин Роман Васильович.

 

Контактні телефони: (0342) 75-28-30, моб. 097 79 33 951, електрона адреса vukruvach@if.dsns.gov.ua, поштова адреса м. Івано - Франківськ, вул. Дністровська, 30.

 

Крім цього, про факти корупційних правопорушень з боку працівників відомства Ви можете повідомити по «телефону довіри з питань протидії корупції»  ГУ ДСНС  України в Івано-Франківській області 0342) 75-28-30, а також скористатись поштовою скринькою «Скринька довіри»  з питань запобігання та протидії корупції, яка функціонує в адміністративному приміщенні Головного управління за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Івана Франка, 6.

 

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб ДСНС Ви можете повідомити письмово за адресою:  01030, м. Київ, вул. О.Гончара, 55а, звернутися з електронним листом на адресу vukruvach@dsns.gov.ua, або за телефоном (044) 289-12-41 (цілодобово)*

 

Просимо залишати номер телефону, за яким представники Управління власної безпеки та протидії корупції ДСНС України зможуть з Вами зв'язатися (анонімність гарантуємо).